Означени Написи ‘monitoring’

 • Мониторинг: Владата информира или пропагира?

  на апр 5, 15 • во Публикации

  Untitled

  Во публикација се поместени четирите анализи посветени на: комуникациските методи, алатки и пораки на извршната власт; комуникацијата на Владата во случајот „Македонска банка“; говорите на премиерот Никола Груевски и владините медиумски кампањи, спроведени во текот на 2014 година, во рамките на проектот „Владата информира или пропагира?“

  Види повеќе »
 • ПР на Владата: Кој е народот на Груевски?

  на јун 26, 14 • во Активности, Анализи

  populizam

  Третиот извештај од мониторингот на владините односи со јавноста, насловен како „Кој е народот на Груевски?“ претставува дискурзивна анализа на популизмот во говорите и јавните настапи на премиерот и првиот човек на владејачката ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски

  Види повеќе »
Scroll to top