Означени Написи ‘Транспарентност Македонија’

  • Месечен извештај на Транспарентност Македонија

    на јул 3, 14 • во Граѓанска сцена

    8090351628_369d7b5812_z

    Транспарентност Македонија (ТМ) го објави месечниот јунски извештај за состојбите во борбата против корупцијата и состојбата со транспарентноста во Македонија. Во извештајот централно место зазема аферата околу продажбата на „Македонска банка“ и отфрлањето на кривичната пријава од страна на јавниот обвинител

    Види повеќе »
Scroll to top