Означени Написи ‘Пристап до правда’

  • Социјално загрозените тешко стигаат до правда

    на окт 2, 14 • во Граѓанска сцена

    web-baner-treta-dimenzija-05-06

    Овластените здруженија за бесплатна правна помош, од февруари до крајот на септември 2014 година, обезбедиле правна помош за 671 социјално загрозени граѓани со правни проблеми, соопштија претставниците од проектот Пристап до правда во Македонија. Правната помош вклучувала обезбедување правни информации и правни совети за граѓаните

    Види повеќе »
Scroll to top