Означени Написи ‘МИОА’

  • МРТ, АВМУ и МИОА – мора да бидат потранспарентни!

    на авг 8, 14 • во Граѓанска сцена

    MDC_MK

    Центарот за развој на медиуми (ЦРМ), во периодот од март до јули 2014 година, следејќи ја примената на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (ЗААМУ) и Законот за медиуми (ЗМ), ја набљудуваше работата на Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ), на Собранието на Република Македонија, на Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА), како и на Македонската радиотелевизија (МРТ)

    Види повеќе »
Scroll to top