Означени Написи ‘Македонска банка’

  • ПР на Влада: Случај „Македонска банка“

    на јун 19, 14 • во Активности, Анализи

    makedonska_banka

    Анализита на соопштенијата, реакциите, интервјуата и содржините објавени во медиумите, а креирани во Владата и владејачката партија, и овој пат, недвосмислено покажуваат дека комуникацијата на власта со јавноста не е во насока на информирање на граѓаните, туку е исклучиво во насока на убедување на граѓаните дека владата, а особено нејзините први луѓе, се успешни и безгрешни, односно власт на која не можат и не смеат да ѝ се припишат неуспеси, скандали и афери

    Види повеќе »
Scroll to top