Означени Написи ‘е-мобилност’

  • Електрични возила како алтернатива на аерозагадувањето

    на јун 24, 14 • во Граѓанска сцена

    logo300_10011

    Здружението за електрични возила Електромобилност Македонија, Ве поканува на работилница "Електрични возила како алтернатива на аерозагадувањето". Работилницата ќе се одржи на 26 Јуни (Четврток) при Институтот за моторни возила и хомологација, на кампусот на Електротехнички и Машински факултет во Скопје со почеток во 10:30 часот

    Види повеќе »
Scroll to top