Означени Написи ‘ГТЦ’

  • „Го сакам ГТЦ“ продолжува

    на дек 3, 14 • во Граѓанска сцена

    4

    Организаторите на граѓанска иницијатива за зачувување на автентичноста на Градскиот трговски центар во Скопје (ГТЦ) утре, 4 декември, ќе одржат прес-конференција по повод продолжувањето на активностите под мотото „Го сакам ГТЦ“. Настанот ќе се одржи на платформата од ГТЦ кон паркот „Жена - борец“ (до споменикот на Славко Јаневски), со почеток во 12 часот

    Види повеќе »
Scroll to top