250517_10152924837880960_7965938040088242229_n

Станица Студентска 3.0 на 18 декември

на дек 17, 14 • од

Младинскиот образовен форум овој четврток (18 декември), го организира настанот Станица:Студентска, во Универзитетската библиотека “Св.Климент Охридски“ во Скопје. Станица Студентска се случува трета година по ред, и има за цел промовирање на активностите на студентите, студентските организации и студентските иницијативи, како и унапредување на младинското здружување и дејствување. Настанот е можност за студентите да ги [&hellip...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » Станица Студентска 3.0 на 18 декември

Младинскиот образовен форум овој четврток (18 декември), го организира настанот Станица:Студентска, во Универзитетската библиотека “Св.Климент Охридски“ во Скопје.

Станица Студентска се случува трета година по ред, и има за цел промовирање на активностите на студентите, студентските организации и студентските иницијативи, како и унапредување на младинското здружување и дејствување. Настанот е можност за студентите да ги споделат своите знаења со своите колеги, и да го зголемат своето познавање во различни области.

Затоа студенти, изберете си превоз и овој четврток симнете се на СТАНИЦА:СТУДЕНТСКА! Детална програма ќе најдете на https://www.facebook.com/MOF.edu/photos/gm.1562993070604018/10152926650360960/?type=1&theater

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top