онлајн поимник

Поимник за имунизација против Ковид-19

на дек 15, 21 • од

НВО Инфоцентар подготви поимник за новинари, но и за сите други заинтересирани за процесот на вакцинација против КОВИД-19. Овој онлајн поимник во издание на НВО Инфоцентарот е наменет за новинарите, но и за сите оние кои го следат или се интересираат за процесот на вакцинација против КОВИД-19(COVID-19) во земјата и во светот...
Pin It

Home » Активности, Важни, Ковид Имунометар, Публикации » Поимник за имунизација против Ковид-19

НВО Инфоцентар подготви поимник за новинари, но и за сите други заинтересирани за процесот на вакцинација против КОВИД-19.

Овој онлајн поимник во издание на НВО Инфоцентарот е наменет за новинарите, но и за сите оние кои го следат или се интересираат за процесот на вакцинација против КОВИД-19(COVID-19) во земјата и во светот.

Тој ги содржи и накратко ги објаснува основните и најважни информации поврзани со процесот на имунизација против КОВИД-19. Во него, по азбучен ред ќе ги најдете сите клучни термини, односно поими кои се поврзани со вакцинацијата против КОВИД-19.

Исто така, на едно место ќе може да ги прочитате основните и најважни информации за КОВИД-19, за САРС-КоВ-2 (Sars-CoV-2) и другите коронавируси, за фазите на производство на вакцини, за видовите антиковид-вакцини, како и да ги пронајдете линковите до релевантните и компетентни извори на информации поврзани со имунизацијата.

ОНЛАЈН ПОИМНИК ЗА ИМУНИЗАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top