89714787_10158391052786995_2064149445527732224_n

Општина Крива Паланка: Работилница за антикорупциски политики и механизми

на мар 12, 20 • од

Во општина Крива Паланка, на 10 март 2020 година, се одржа работилницата за антикорупциски политики и механизми на локално ниво, организирана во рамките на проектот „Рефлектор врз антикорупциските практики и политики“. Обучувачите Герман Филков, претседателката Билјана Ивановска и Владо Георгиев од Државната комисија за спречување корупција (ДКСК), со градоначалникот и други претставници на општината дискутираа [&hellip...
Pin It

Home » Активности » Општина Крива Паланка: Работилница за антикорупциски политики и механизми

Во општина Крива Паланка, на 10 март 2020 година, се одржа работилницата за антикорупциски политики и механизми на локално ниво, организирана во рамките на проектот „Рефлектор врз антикорупциските практики и политики“.

89706549_10158391053296995_7162132010763288576_nОбучувачите Герман Филков, претседателката Билјана Ивановска и Владо Георгиев од Државната комисија за спречување корупција (ДКСК), со градоначалникот и други претставници на општината дискутираа за одржливите антикорупциски политики и механизми кои општината може да ги примени, како и за подобрување на соработката со ДКСК.

Проектот “Рефлектор врз антикорупциските практики и политики” е поддржан од УСАИД.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top