217730792_4421032697949535_3670589664972342876_n

Обука за јакнење на капацитетите на нашите локални партнери

на јул 13, 21 • од

На 10 и 11 јули, во хотел Белви, во Скопје, два дена работевме на јакнење на организациските капацитети на нашите локални партнери и ги планиравме нашите идни заеднички акции...
Pin It

Home » Активности » Обука за јакнење на капацитетите на нашите локални партнери

217999652_4421032921282846_3816018129368912463_n

Неколкугодишната успешна соработка со нашите локални партнери од Крива Паланка, Неготино, Велес, Свети Николе, Маврово и Ростуше: Спектар, Норгес Вел, Цик-Цак, СПО – КУЛ, Активо, ЗЕУКС Тритон, ГИЖ Свети Николе, Центар за аудиовизуелни уметности, Персона – продолжува и годинава со бројни активности, акции и тренинзи.

217890412_4421032987949506_2805184806928910634_n

 

На 10 и 11 јули, во хотел Белви, во Скопје, два дена работевме на јакнење на организациските капацитети на нашите локални партнери и ги планиравме нашите идни заеднички акции во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, финансиски поддржан од меѓународниот центар Улоф Палме.

216487879_4421032584616213_8394222703815094789_n

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top