1

НВО Инфоцентар: Наскоро нови интернет-страници на пет локални организации!

на дек 27, 20 • од

НВО Инфоцентарот, на 25 декември 2020, ја одржа последната годинешна работилница за подготовка на интерет-страниците на пет локални организации од Крива Паланка, Неготино и Велес – Спектар, Норге Ве, Цик-Цак, СПО КУЛ и АКТИВО...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » НВО Инфоцентар: Наскоро нови интернет-страници на пет локални организации!

НВО Инфоцентарот, на 25 декември 2020, ја одржа последната годинешна работилница за подготовка на интерет-страниците на пет локални организации од Крива Паланка, Неготино и Велес – Спектар, Норге Ве, Цик-Цак, СПО КУЛ и АКТИВО.

Во текот на годината беа организирани серија обуки, работилници и консултации со секоја од организациите за да се подготват нивните интернет-страници.

На ваков начин, НВО Инфоцентарот ќе им овозможи на локалните организации да ја подобрат својата видливост и влијание меѓу граѓаните, во општините и во јавноста во целина.

Овие активности се реализираа во рамки на проекот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од меѓународниот центар „Улоф Палме“ од Шведска.

133504384_103659568232269_4478289174603024420_n

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top