1

НВО Инфоцентар и Спо-Кул: Акција #Урбано Неготино

на ное 9, 19 • од

Акцијата #Урбано Неготино беше реализирана во соработка со општината, градинките, основните и средните училишта од Неготино и Демир Капија и на неа зедоа учество десетици лади, креативни луѓе...
Pin It

Home » Активности » НВО Инфоцентар и Спо-Кул: Акција #Урбано Неготино

НВО Инфоцентар и Спо-Кул, на 8 ноември, спроведоа граѓанска акција за разубавување на кејот.

Акцијата #Урбано Неготино беше реализирана во соработка со општината, градинките, основните и средните училишта од Неготино и Демир Капија и на неа зедоа учество десетици лади, креативни луѓе.

Акцијата се реализираше во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, а со поддршка на Меѓународниот центар Улоф Палме.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top