malo

Настан: Политиката кај граѓаните! АЈДЕ!

на дек 22, 14 • од

На 23 декември (вторник), 2014 година, во 11 часот и 59 минути, пред Собранието на Република Македонија ќе започне настанот АЈДЕ! ПОЛИТИКАТА КАЈ ГРАЃАНИТЕ!   ДЕН ПОРАНО, ПРЕД ДА БИДЕ ПРЕДОЦНА!...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » Настан: Политиката кај граѓаните! АЈДЕ!

На 23 декември (вторник), 2014 година, во 11 часот и 59 минути, пред Собранието на Република Македонија ќе започне настанот АЈДЕ! ПОЛИТИКАТА КАЈ ГРАЃАНИТЕ!

10850164_10153003028266995_2811980173502228496_n

 

ДЕН ПОРАНО, ПРЕД ДА БИДЕ ПРЕДОЦНА!

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top