CB video

#НадминувањеГраници – Соработка на младите од Северна Македонија, Албанија и Србија

на ное 25, 20 • од

Проектот #Надминувањеграници / #ChallengingBorders, преку серија информативни средби, онлјан камп и заеднички проекти, ги охрабри и едуцира младите од Северна Македонија, Србија и Албанија, да ги надминат културните и националните бариери, и да комуницираат и соработуваат едни со други без предрасуди и стереотипи. Овој видео запис е дел од нивното заедничко дружење, учење и споделување [&hellip...
Pin It

Home » Активности » #НадминувањеГраници – Соработка на младите од Северна Македонија, Албанија и Србија

Проектот #Надминувањеграници / #ChallengingBorders, преку серија информативни средби, онлјан камп и заеднички проекти, ги охрабри и едуцира младите од Северна Македонија, Србија и Албанија, да ги надминат културните и националните бариери, и да комуницираат и соработуваат едни со други без предрасуди и стереотипи. Овој видео запис е дел од нивното заедничко дружење, учење и споделување искуства.

Видеото е подготвено во рамки на проектот #ChallengingBorders, на НВО Инфоцентарот и партнерските организации: Влора Младински Центар од Албанија и Тимочки Клуб од Србија, финансиски поддржан од Регионалната канцеларија за младинска соработка (RYCO) и Фондот на Обединетите нации за градење мир (UN PBF).

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top