1

Крива Паланка: Работилница за дефинирање проектни цели, активности и резултати

на ное 4, 19 • од

Активистите од граѓанските организации Спектар, Цик-Цак и Норгес Вел од Крива Паланка, на 4 ноември, на еднодневна консултативна работилница во организација на НВО Инфоцентарм, подетално се запознаа со процесот на дефинирање проектни цели, активности и резултати...
Pin It

Home » Активности » Крива Паланка: Работилница за дефинирање проектни цели, активности и резултати

Активистите од граѓанските организации Спектар, Цик-Цак и Норгес Вел од Крива Паланка, на 4 ноември, на еднодневна консултативна работилница, подетално се запознаа со процесот на дефинирање проектни цели, активности и резултати.

Едновремено, учесниците на работилницата имаа можност заедно со експертскиот тим на НВО Инфоцентарот и консултантот Љупчо Петковски практично да работат на осмислување проектни цели, активности и резултати, вклучително и логичка рамка, како еден од клучните елементи на проектните апликации.

Работилницата ја организираше експертскиот тим на НВО Инфоцентар во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, финансиски поддржан од меѓународниот цетар Улоф Палме од Шведска.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top