logo e-volunteering

Конкурс за грантови „ Discover e-volunteering“

на јун 10, 14 • од

Good Network Foundation го објави третиот конкурс за грантови, наменети за проекти/идеи кои промовираат волонтирање преку интернет...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » Конкурс за грантови „ Discover e-volunteering“

Грантовите се наменети за идеи, проекти, интернет страници или апликации кои промовираат или овозможуваат волонтерско вклучување во активности преку интернет. Тоа може да бидат интернет алатки за учење, проекти, групи за помош и поддршка и др. Повеќе идеи и примери можете да најдете на http://discoverevolunteering.eu/

Краен рок за пријавување е 30 јуни 2014 година.

3rd_DISCOVER E-VOLUNTEERING COMPETITION

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top