staro kupuvam 1

Конференција „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“

на јул 3, 14 • од

Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) организира завршна конференција и презентирање на резултатите од студијата „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“ која ќе се одржи на 07јули 2014 година (понеделник), со почеток во 10:30 часот во х. „Холидеј Ин“ (конференциска сала Скала) во Скопје. Агенда: 10:00 – 10:30 – Пристигнување и регистрација на [&hellip...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » Конференција „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“

Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) организира завршна конференција и презентирање на резултатите од студијата „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“ која ќе се одржи на 07јули 2014 година (понеделник), со почеток во 10:30 часот во х. „Холидеј Ин“ (конференциска сала Скала) во Скопје.

Агенда:

10:00 – 10:30 – Пристигнување и регистрација на учесниците

10:30 – 11:00 – Презентација на наодите од студијата „Старо купувам- Новата европска приказна за Македонија“ (Бојан Маричиќ, Горан Лазаров, Филип Кондовски, Љупчо Петковски)

11: 00 – 11:30 –Коментари на гостите говорници (Љупчо Поповски, новинар во Утрински весник и Сашо Ордановски, аналитичар)

11:30 – 12:30- Прашања и коментари од публиката 

Модератор:Љупчо Петковски (МЦЕО)

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top