1

Кавадарци: Консултативна сесија за организирање настани за активистите на Проект ЕУ

на ное 12, 19 • од

Членовите на Проект ЕУ од Кавадарци, на 12 ноември, имаа можност да се консултираат со експертскиот тим на НВО Инфоцентарот за процесот и клучните сегменти за организирање успешни и ефективни јавни настани...
Pin It

Home » Активности » Кавадарци: Консултативна сесија за организирање настани за активистите на Проект ЕУ

Членовите на Проект ЕУ од Кавадарци, на 12 ноември, имаа можност да се консултираат со експертскиот тим на НВО Инфоцентарот и со консултантот Љупчо Петковски, за процесот и клучните сегменти за организирање успешни и ефективни јавни настани.

Оваа активност се реализираше во рамки на проектот “Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво”, поддржан од меѓународниот центар Улоф Палме.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top