тофф

(Македонски) Граѓански протест за оставка на министерот Тодоров

on Dec 20, 15 • by

(Македонски) Граѓанската иницијатива „ТодорОФФ“ и граѓанската платформа „АЈДЕ!“ ги повикуваат сите граѓани и граѓанки, в понеделник, на 21 декември 2015 година, во 18 часот, да дојдат пред Собранието на Република Македонија и масовно да учествуваат на протестот за оставка на министерот за здравство Никола Тодоров...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Граѓански протест за оставка на министерот Тодоров

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top