10525836_10152985895266995_8925063415490242456_n

(Македонски) Промовиран Прирачникот за авторското право за медиумите

on Dec 11, 14 • by

(Македонски) Центарот за развој на медиуми (ЦРМ), денеска, го објави и го промовираше второто изменето и дополнето издание на Прирачникот за авторското право и сродните права за електронските медиуми...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) Промовиран Прирачникот за авторското право за медиумите

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top