13260196_1070916482975332_2738181152284869281_n

(Македонски) Казна од 1300 евра за тројца штипски „шарени револуционери“

on Jun 23, 16 • by

(Македонски) Прекршочните казни ќе бидат платени од граѓанскиот солидарен фонд на Шарената револуција...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Казна од 1300 евра за тројца штипски „шарени револуционери“

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top