oficirski_dom-610x400

(Македонски) Граѓаните го спасија од продажба битолскиот Офицерски дом?

on Jan 31, 16 • by

(Македонски) Нивната решителност и гласност резултираше со најава дека ВМРО-ДПМНЕ ќе го повлече предлогот за продажба на овој објект во Битола...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Граѓаните го спасија од продажба битолскиот Офицерски дом?

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top