aek

АЕК под лупа – Што е работата на АЕК?

на мар 2, 17 • од

Што е работата на Агенцијата за електонски комуникации (АЕК)? Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите –PROformance Watch“...
Pin It

Home » Активности » АЕК под лупа – Што е работата на АЕК?

Што е работата на Агенцијата за електонски комуникации (АЕК)? Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите –PROformance Watch“.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top