24analiza

24 Анализа: Зошто Македонија не може да спроведе попис?

на јун 30, 14 • од

Дебата на 24 вести, на тема „Зошто Македонија не може да спроведе попис?“. Домаќин Душица Мрѓа, соговорници Дончо Герасимовски, статистичар и поранеше директор на Заводот за статистика, Афердита Хаџијаха Имери експертка за социјална вклученост и Билјана Бејкова од НВО Инфоцентар...
Pin It

Home » Активности » 24 Анализа: Зошто Македонија не може да спроведе попис?

24 Анализа 26-06-2014

Тема: Зошто Македонија не може да спроведе попис?


24 анализа by 24vesti

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top