Архива за јули, 2022

  • Граѓаните и локалните инспектори заеднички ќе ги решаваат проблемите

    на јул 21, 22 • во Активности

    DSC_0873

    За да се обезбедат  подобри услуги и задоволување на потребите на  заедницата, граѓаните и локалните инспектори треба да соработуваат  и заеднички да се справуваат со  проблемите, e генералниот заклучок на отворените средби помеѓу локлните сектори за инспекциски надзор во општините Струга, Куманово, Крива Паланка и Свети Николе и граѓанските организации и граѓаните од овие општини. На инфо средбите „Запознај го својот инспектор“, граѓаните имаа можност да се запознаат одблиску со работата, надлежностите и постапките на локалните инспектори од областа на животната средина, домувањето, градежната и комуналната инспекција и инспекцијата за патен сообраќај. Истовремено, тие се

    Види повеќе »
Scroll to top