Архива за септември, 2018

 • Победа на женската солидарност во центарот на Скопје

  на сеп 20, 18 • во Граѓанска сцена

  Лого старо Една може!

  По предлог иницијатива на организацијата Една Може!, Советот на општина Центар, на 18та седница, на децата од најранливите категории, со специфично препознавање на децата од еднородителските семејства, им овозможи бесплатно користење на услугите, кои се предмет на договорот за закуп на училишен простор

  Види повеќе »
 • Почеток на граѓанската кампања „Зачекори напред! Изборот е твој“

  на сеп 10, 18 • во Граѓанска сцена

  zacekori napred

  Под слоганот „Зачекори напред! Изборот е твој“, граѓанските организации носители на иницијативата, преку серија јавни и медиумски активности, ќе се обидат на граѓаните, да им ја доближат Европската Унија и нејзините политики, како и да одговорат на бројните прашања поврзани со тоа што треба да направи Македонија на патот кон ЕУ и НАТО и што ќе добие со евроатланската интеграција

  Види повеќе »
Scroll to top