Архива за мај, 2011

  • Владата злоупотребена во изборната кампања

    на мај 27, 11 • во Мониторинг на Медиуми

    Владините институции и владините претставници врз себе преземаат речиси половина од товарот на изборната кампања. Тие ги компензираат партиите на власт и создаваат дисбаланс на присуството во медумите, во корист на владеачките партии. Ова го покажуваат првичните резултати од мониторингот на медиумите посветен на предвремните Парламентарни избори 2011 година

    Види повеќе »
Scroll to top