Архива за октомври, 2009

  • Медиумите притискаат за решавање на спорот со името

    на окт 27, 09 • во Мониторинг на Медиуми

    unnamed (3)

    Медиумите, во споредба со лани, покажаа речиси двојно поголем интерес за Извештајот на Европската комисија. Зголемениот квантитет на прилози го следеше и подобар квалитет на информирање проследен со значително помалку грешки за евроинтеграциите. Токму затоа можеме да констатираме дека граѓаните годинава имаа можност да добијат повеќе информации за главните наоди содржани во Извештајот на ЕК

    Види повеќе »
Scroll to top